top of page

SKUPINSKE VADBE se izvajajo v prostorih STUDIA VITAJA, Trg svobode 2, Sevnica.

 

Vse plesne tečaje organizira Plesni klub Lukec, zato se za več informacij o programih in prijavah lahko obrneš na: info@lukec.net ali preveriš na njihovi spletni strani: www.lukec.net.

Prijave za Jogo obraza lahko pošljete na email: friszakiss@gmail.com (Jana), kjer lahko prejmete dodatne informacije  o poteku tečaja, ceni, itd.

White Blue Green Class Schedule.png

Vitaja FIT

Vadba je idealna za oblikovanje telesa, hujšanje in pridobivanje kondicije. Med vadbo uporabljamo različne pripomočke, vadimo z lastno težo in skrbimo za razvijanje moči, vzdržljivosti, koordinacije, ravnotežja, stabilizacije in dobrega počutja.

Z vadbo poskrbimo za top trening celega telesa, kurjenje maščob, pridobivanje vzdržljivosti v moči in aerobne vzdržljivosti, prav tako pa tudi pozitivno vpliva na gostoto kosti in boljše splošno počutje in zdravstveno stanje.

Vadba je primerna za vse, ki nimate akutnih zdravstvenih težav ali gibalnih omejitev in je preventivno usmerjena.

Za vadbo ne potrebuješ predhodnega znanja ali pretirane kondicije, saj je vadba učno naravnana in se intenzivnost vadbe prilagaja glede na zmožnosti udeleženk ter se iz vadbe v vadbo varno povečuje.

Zdrava hrbtenica

Vadba je idealna za vsakogar in je namenjena vsem generacijam. Je kombinacija vaj za izboljšanje gibljivosti in prožnosti mišic, osnovni elementi pilatesa bodo okrepili tvoje jedro. Vadba je učinkovita pri preprečevanju težav s hrbtenico in odpravljanju bolečin v hrbtenici, išiasu in še posebej primerna za vse, ki več časa v dnevu presedijo, imajo slabo telesno držo, težave s sklepi, itd. 

Prav tako je primerna za izboljšanje mobilnosti in gibljivosti po kakšnih operativnih posegih. 

Vadba je odlična izbira za začetnice in tiste, ki že dlje časa niste bile športno aktivne in želite varno in kontrolirano uvesti gibanje v svoje življenje.

Zumba

Bistvo zumbe je v latino glasbi, saj vsebuje kombinacijo hitrih bitov in južnoameriških melodij, s katerimi se ustvarja vadba, ki je intenzivna, hitra in zelo zabavna.  

Že sam ples je tisto, zaradi česar je zumba tako učinkovita in priljubljena metoda vadbe.

Običajno je sestavljena iz kombinacije gibov, ki jih navdihujejo latino plesi, kot so salsa, merengue, cumbia in še marsikaj drugega. 

Pridi na vadbo, pristani na zabavi! Vadba je primerna prav za vsakogar, saj za Zumbo ni potrebno plesno predznanje, samo dobra volja. Obvezna oprema? Nasmeh na obrazu 🤩

Meditacija

S pomočjo meditacije lažje obvladujemo svoja čustva, se spopadamo z dnevnimi izzivi in si prikličemo odgovore na zastavljena vprašanja. Ko dovolimo tišini v nas, da spregovori, postane življenje lahkotnejše, bolj spontano in srečnejše. Dobi svoj pravi namen.

Skozi tečaj meditacije se boš naučila tehnik sprostitve uma in telesa, ki ti bodo pomagale na vseh življenjskih področjih. 

Joga obraza

Lep, sijoč, zdrav obraz. 

Z jogo obraza, 5 ŽENSK V TEBI BY SAVINA ATAI & MANTAK CHIA, bova tvojih 57 obraznih mišic prevetrili, da zasiješ navznoter in navzven.

Z redno vadbo prekrvavimo vse mišice, pripeljemo kisik do možganov in žlez v glavi. 

Obraz bo postal poln, v formi in brez gub. Misli bodo bistre in jasne. Pogled fokusiran.

Vedno ko vadimo z obrazom, obenem treniramo tudi žleze in notranje organe ter našo pretočnost.

Gube niso nič drugega kot energetski zastoji. In zdaj je čas, da življenje neomejeno steče po nas in da zasijemo.

bottom of page