Navodila King's Gym Krško

Hišni red, navodila in izvleček Pravilnika Studia Vitaja

75n24vcmr6wd36gglce3fq.jpg
bd1cqonkqi25v37gqhfxiw_orig.jpg

Vhod v fitnes King’s Gym Krško je mimo recepcije Hotela City Krško. ​


Pred vhodom v fitnes je nameščen prijavomat, kjer opraviš prvo registracijo ter kasneje tudi podaljšuješ svojo fitnes karto.
Vstop v fitnes vedno opraviš s svojim mobilnim telefonom.

KAKO SE PRVIČ VPISATI?

Ob prvi prijavi izbereš gumb NOV UPORABNIK. Vpišeš svoje osebne podatke - ime in priimek, telefon in elektronski naslov. 

Na naslednji strani prebereš in potrdiš pogoje (hišni red in izjavo o varovanju osebnih podatkov). 

Program te vodi do naslednje strani, kjer izbereš svojo fitnes karto. S klikom nanjo, se le ta premakne v spodnjo vrstico - med izbrane storitve. Nakup zaključiš s pritiskom na gumb NAKUP. 
Prijavomat te usmeri na plačilo na POS terminalu. Plačilo se izvede z bančno kartico: BA Maestro, MasterCard, Visa, JCB, UnionPay. POS terminal je opremljen za brezstično plačevanje, zato bančno kartico le prisloniš na terminal, da jo le ta prebere. V primeru, da tvoja kartica še ne podpira brezstičnega plačila, jo vstaviš v črno režo spodaj desno.

POMEBNO! Telefonsko številko in elektronski naslov preveri dvakrat, da je le ta vpisan pravilno, saj je od tega odvisen tvoj nemoten vstop v fitnes. 


KAKO VSTOPATI V FITNES?
Takoj po izvršeni prijavi in opravljenem plačilu, boš na svoj mobilni telefon prejel/a SMS s povezavo (link) do svoje uporabniške spletne aplikacije. Predlagamo, da si za to spletno aplikacijo nastaviš zaznamek ali celo ustvariš bližnjico (ikono) na namizju telefona (home screen), za enostavnejšo in hitrejšo uporabo.

RAZLAGA APLIKACIJE
Na prvem zavihku “Tvoj profil” so zabeleženi podatki uporabnika. Vidna je tudi QR koda uporabnika (! to ni koda za vstop v fitnes). 
Na zavihku “Pregledi” lahko pregleduješ trenutno veljavne fitnes karte, njihov rok ter tudi statistiko opravljenih obiskov.
Zavihek “Vstop” je namenjen ustvarjanju QR kode za vstop v fitnes.

Vstop v fitnes:
Vsakokrat, ko želiš vstopiti v fitnes na svoji aplikaciji pritisneš na zavihek “vstop”, da si na ekran telefona generiraš QR kodo. To kodo pokažeš/skeniraš čitalcu na rampi (omejevalnik dostopa). Ko rampa prebere tvojo kodo, zapiska in sprosti bariero. Pomembno! Vsakokrat ustvarjena QR koda ima rok trajanja le 10 sekund. Poskrbi, da boš pravočasno skeniral-a QR kodo na vstopni rampi (omejevalnik dostopa).

Izstop iz fitnesa:
Z notranje strani je na rampi nameščen gumb zelene barve, ki ga pritisneš in izstopiš.


PODALJŠEVANJE FITNES KARTE
Ko boš na svoji aplikaciji ugotovil/a, da se tvoji fitnes karti izteka rok uporabe, enostavno svojo karto podaljšaj na prijavomatu. Karta bo podaljšana od zadnjega dneva veljavnosti prejšnje karte dalje, zato jo lahko brez skrbi podaljšaš tudi kakšen dan prej. 

Na svoji aplikaciji izbereš zavihek “Tvoj profil”, kjer je ustvarjena QR koda uporabnika. To kodo skeniraj na prijavomatu, kjer bo prikazana stran z imenom in priimkom uporabnika in trenutno veljavne karte. S pritiskom na gumb NAKUP FITNES KARTE te prijavomat usmeri na blagajno, kjer izbereš želeno fitnes karto in zaključitš nakup s pritiskom na gumb NAKUP. Izvedeš plačilo na POS terminalu. Tvoja karta je podaljšana.

Za vsa dodatna vprašanja in nejasnosti smo ti na voljo na telefonu: 031 296 439 ali preko e-maila:  info@studio-vitaja.si.

Navodila King's Gym Sevnica

Pred prvim obiskom fitnesa King’s Gym Sevnica je potrebno obiskati Studio Vitaja na sedežu podjetja (Trg Svobode 2), v stavbi Bowling DeLuxe, 1. nadstropje, kjer izpolniš prijavnico in poravnaš začetne obveznosti (fitnes karta in članarina), prejmeš e-karto, s katero lahko dostopaš v prostor fitnesa King’s Gym. Dostop je elektronsko, video in infrardeče varovan, zato poskrbi, da je tvoja fitnes karta vedno pravočasno podaljšana. Pri podaljšanju karte je možno plačilo preko spletnega bančništva na TRR podjetja, v tem primeru ti po prejetem plačilu fitnes karto podaljšamo na daljavo. V primeru plačila z gotovino ali bančno kartico je plačilo možno le na recepciji Studia Vitaja.

V primeru enkratnega obiska fitnes studia King’s Gym je ravno tako potrebno obiskati Studio Vitaja na sedežu podjetja, kjer poravnaš znesek enkratnega obiska in prejmeš elektronsko kartico za enkratni obisk. V kolikor fitnes obiskuješ le občasno, ti svetujemo nakup paketa 10 obiskov, ki jih lahko izkoristiš kadarkoli znotraj enega leta od dneva nakupa.

Vsa dodatna vprašanja lahko nasloviš na naš elektronski naslov: info@studio-vitaja.si ali nas obiščeš osebno v Studiu Vitaja.