top of page

STUDIO VITAJA

FITNES ZA ŽENSKE

 • YouTube
 • Instagram
 • Facebook
P1099207.jpg

O nas

Studio Vitaja je namenjen ženskam, ki želijo na kakovosten in zabaven način spremeniti življenjski slog, ohraniti in izboljšati stopnjo zdravja, oblikovati svoje telo ter pozabiti na dnevni stres. 

 

Smo prvi in največji izključno ženski rekreacijski studio v Posavju.

Prvi obisk

PRVI VPIS v Studio Vitaja in

NAKUP KARTE lahko opraviš kar od doma in sicer tako, da preko telefona odpreš spodnjo povezavo: 

www.ipoint.si

klikneš fitnes Vitaja Sevnica in nato slediš spodnjim navodilom.

White Blue Green Class Schedule.png

Vse plesne tečaje organizira Plesni klub Lukec, zato se za več informacij o programih in prijavah lahko obrneš na: info@lukec.net ali preveriš na njihovi spletni strani: www.lukec.net.

S skupinskimi vadbami pričnemo v ponedeljek, 4. 9. 2023 in zaenkrat predhodna prijava ni potrebna. 

Prijave za Jogo obraza lahko pošljete na email: friszakiss@gmail.com (Jana), kjer lahko prejmete dodatne informacije  o poteku tečaja, ceni, itd. Predvidoma se bo tečaj Joge obraza pričel v oktobru 2023. 

Vitaja FIT

Vadba je idealna za oblikovanje telesa, hujšanje in pridobivanje kondicije. Med vadbo uporabljamo različne pripomočke, vadimo z lastno težo in skrbimo za razvijanje moči, vzdržljivosti, koordinacije, ravnotežja, stabilizacije in dobrega počutja.

Z vadbo poskrbimo za top trening celega telesa, kurjenje maščob, pridobivanje vzdržljivosti v moči in aerobne vzdržljivosti, prav tako pa tudi pozitivno vpliva na gostoto kosti in boljše splošno počutje in zdravstveno stanje.

Vadba je primerna za vse, ki nimate akutnih zdravstvenih težav ali gibalnih omejitev in je preventivno usmerjena.

Za vadbo ne potrebuješ predhodnega znanja ali pretirane kondicije, saj je vadba učno naravnana in se intenzivnost vadbe prilagaja glede na zmožnosti udeleženk ter se iz vadbe v vadbo varno povečuje.

Zdrava hrbtenica

Vadba je idealna za vsakogar in je namenjena vsem generacijam. Je kombinacija vaj za izboljšanje gibljivosti in prožnosti mišic, osnovni elementi pilatesa bodo okrepili tvoje jedro. Vadba je učinkovita pri preprečevanju težav s hrbtenico in odpravljanju bolečin v hrbtenici, išiasu in še posebej primerna za vse, ki več časa v dnevu presedijo, imajo slabo telesno držo, težave s sklepi, itd. 

Prav tako je primerna za izboljšanje mobilnosti in gibljivosti po kakšnih operativnih posegih. 

Vadba je odlična izbira za začetnice in tiste, ki že dlje časa niste bile športno aktivne in želite varno in kontrolirano uvesti gibanje v svoje življenje.

Zumba

Bistvo zumbe je v latino glasbi, saj vsebuje kombinacijo hitrih bitov in južnoameriških melodij, s katerimi se ustvarja vadba, ki je intenzivna, hitra in zelo zabavna.  

Že sam ples je tisto, zaradi česar je zumba tako učinkovita in priljubljena metoda vadbe.

Običajno je sestavljena iz kombinacije gibov, ki jih navdihujejo latino plesi, kot so salsa, merengue, cumbia in še marsikaj drugega. 

Pridi na vadbo, pristani na zabavi! Vadba je primerna prav za vsakogar, saj za Zumbo ni potrebno plesno predznanje, samo dobra volja. Obvezna oprema? Nasmeh na obrazu 🤩

Meditacija

S pomočjo meditacije lažje obvladujemo svoja čustva, se spopadamo z dnevnimi izzivi in si prikličemo odgovore na zastavljena vprašanja. Ko dovolimo tišini v nas, da spregovori, postane življenje lahkotnejše, bolj spontano in srečnejše. Dobi svoj pravi namen.

Skozi tečaj meditacije se boš naučila tehnik sprostitve uma in telesa, ki ti bodo pomagale na vseh življenjskih področjih. 

Joga obraza

Lep, sijoč, zdrav obraz. 

Z jogo obraza, 5 ŽENSK V TEBI BY SAVINA ATAI & MANTAK CHIA, bova tvojih 57 obraznih mišic prevetrili, da zasiješ navznoter in navzven.

Z redno vadbo prekrvavimo vse mišice, pripeljemo kisik do možganov in žlez v glavi. 

Obraz bo postal poln, v formi in brez gub. Misli bodo bistre in jasne. Pogled fokusiran.

Vedno ko vadimo z obrazom, obenem treniramo tudi žleze in notranje organe ter našo pretočnost.

Gube niso nič drugega kot energetski zastoji. In zdaj je čas, da življenje neomejeno steče po nas in da zasijemo.

Dumbbells

"Z osebnim trenerjem sem preoblikovala telo in končno razvila zdrav odnos do sebe."

FITNES

Pomemben del zdravega načina življenja nedvomno predstavlja športna rekreacija. Gibanje na zraku je zagotovo zelo zaželen način rekreacije, a žal ni tako prijetno v vseh vremenskih razmerah. V takšnih primerih je odlična rešitev vadba v fitnesu.

 

Še nisi bila v fitnesu?

 

Ni problema, vse je enkrat prvič. Dogovorimo se za uvodno uro srečanja, kjer te bo licencirana inštruktorica fitnesa vodila skozi naprave ter ti pokazala pravilno izvedbo vaj. V fitnesu se lahko osredotočiš na različna področja kot so: pridobivanje mišične mase, hujšanje in izguba odvečne teže, oblikovanje in definiranje telesa, pridobivanje kondicije in vzdržljivosti v moči, izboljšanje srčno-žilnega sistema, sprostitev in ne nazadnje tudi druženje.

Vse kar potrebuješ za prvi obisk so udobna športna oblačila, čista športna obutev, brisača in plastenka z vodo.

Osebno trenerstvo

Osebni trening poteka z licencirano osebno trenerko, ki poskrbi za individualno zastavljen vadbeni program glede na tvoje cilje in želje. 

Delo z osebnim trenerjem, ki ima znanje na področju biomehanike, anatomije, različnih vrst treningov in prehrane lahko občutno dvigne tvojo kvaliteto življenja. Če želiš izboljšati svoj življenjski slog in zgraditi zdrav odnos do svojega telesa in duha, je osebno trenerstvo prava izbira zate.

Prednosti osebnega trenerstva:

 • Treningi z osebnim trenerjem 1na1

 • Načrtovani vadbeni programi v skladu s tvojimi cilji

 • Progresivna obremenitev

 • Predstavitev uporabe fitnes naprav in izvajanja vaj

 • Učenje zastavljanja treningov na način konstantnega napredka

 • Pridobivanje uporabnih znanj s področja fitnesa in prehrane

 • Beleženje napredeka

 • Meritve (telesna teža, telesna sestava) - po dogovoru z osebnim trenerjem

P1099171.jpg
Untitled%20design_edited.jpg

Rezultati in mnenja strank

Moja pot v Vitaji se je začela oktobra 2015 z namenom, da bi še bolj razmigala svoje telo in okrepila mišice. Ravno v tem času je tudi Vitaja odprla svoja vrata, kot naročeno. Tako sem začela obiskovati skupinske vadbe v Vitaji in še danes so del mojega življenja. Že pred tem sem bila kar aktivna, predvsem mi je všeč hitra hoja in planinarjenje. Zavedam se, da moraš zase in bolj kvalitetno življenje poskrbeti sam.

V lanskem letu sem se odločila, da bi bilo dobro, če bi izgubila še nekaj kilogramov (3-5) in ker mi ni uspelo, čeprav se že dalj časa izogibam moki in sladkorju, sem se obrnila na Janjo, da mi je svetovala pri moji prehrani. Po njenem nasvetu sem nekaj dni strogo tehtala svoje obroke. Ko sem ji prinesla svoj jedilnik z vpisanimi grami vsakega obroka, je ugotovila, da imam prevelik kalorijski vnos in mi sestavila načrt prehranjevanja in v urici razgovora mi je razložila kako naprej. Janjinih navodil sem se strogo držala in tako se od oktobra pa do decembra 2019 izgubila 7 kilogramov. Obrokov si ne tehtam več, ni potrebno.

Z vztrajnostjo, željo in pomočjo strokovnjakinje kot je Janja, mi je uspelo.

Janja, hvala.

Vida, 61 let

 

Prehransko svetovanje

Program prehranskega coachinga ali popolnega coachinga je odličen zate, če imaš dovolj hitrih diet, ki se jih je nemogoče dlje časa držati in želiš poizkusiti drugačen pristop.

 

Ponujamo ti celosten pristop k izgubljanju telesne teže, ki bo izboljšal tvoje zdravje, splošno počutje in izgled, jedilniki in recepti pa bodo prilagojeni tebi in tvojemu dnevnemu ritmu ter živilom, ki jih imaš rada. 

Prednosti prehranskega svetovanja:

 • Izvaja ga licencirana prehranska svetovalka.

 • Izvaja se na daljavo (online) ali osebno

 • Uvodni posvet (brezplačno)

 • 3-mesečno prehransko svetovanje (24/7 dostop do svetovalke)

 • Izguba 0,5 do 1 kg na teden (redne meritve telesne teže, sestave)

 • Analiza obstoječih prehranskih navad in življenjskega sloga

 • Izdelan prehranski načrt z jasno zastavljenimi cilji

 • Individualno prilagojen jedilnik in knjžice z recepti

 • Poglobljeno znanje o uravnoteženem prehranjevanju

 • Dostop do zaprte podporne skupine na Facebook strani

 • Profesionalen in individualen pristop in podpora

 • Praktična pomoč pri reorganizaciji prehranjevalnih navad

 • Praktični nasveti in pomoč pri vzdrževanju teže

Image by Joseph Gonzalez

Spremljaj nas na Youtube

Klemen Bec

Klemen Bec
Podjetniški vlog #21
05:05
Play Video

Podjetniški vlog #21

Podjetniški vlog #20
12:19
Play Video

Podjetniški vlog #20

SLOVENSKI FITNES TALK SHOW! E16 [MARKO GERŠAK]
01:05:43
Play Video

SLOVENSKI FITNES TALK SHOW! E16 [MARKO GERŠAK]

Play Video

SLOVENSKI FITNES TALK SHOW! E15 [MANICA BULC]

Play Video

SLOVENSKI FITNES TALK SHOW! E14 [KRISTINA ERMAN]

Play Video

Podjetniški vlog #19

Contact
bottom of page