top of page
P1099207.jpg

O nas

Spoznaj Studio Vitaja

Smo prvi in največji izključno ženski rekreacijski studio v Posavju. Ponujamo moderno fitnes opremo, odlične trenerje, popularne skupinske vadbe, plesne tečaje in prehransko svetovanje. V naših prostorih vlada prijetno in sproščeno vzdušje, ki spodbuja in motivira, da naredimo čim več za svoje dobro počutje.

Naši prostori se ločijo na fitnes del, kjer vam je na voljo vrhunska oprema Technogym ter prostor za skupinske vadbe. Pri fitnes vadbi Vitalkam ponujamo osebni pristop, strokovno pomoč pri izvedbi vadb ter sistematično vodenje napredka. Pri nas boste poučene, kako vaje izvajati pravilno, brez poškodb. Prepričani smo, da je celosten pristop bistvenega pomena za kakovosten trening in doseganje želenih ciljev.

Pri skupinskih vadbah ponujamo vadbe za izgubo kilogramov, za preoblikovanje telesa, za povečanje kondicije, za povečanje moči, za zmanjšanje stresa, plesne aerobne vadbe in različne plesne tečaje.

O nas

Spoznaj King's Gym

Fitnes King's Gym Sevnica se nahaja v Športnem domu Sevnica (pri bazenu Sevnica) in se razprostira na 200 m2 površine.

 

Fitnes King's Gym Krško se nahaja v Hotelu City Krško in se razprostira na 600 m2 površine. 

 

Fitnes King's Gym je prvi fitnes v Posavju, ki je odprt 24 ur na dan, vse dni v letu.


King's Gym je namenjen vsem, ki za izvedbo treningov potrebujejo večji izziv. Fitnes je opremljen z moderno fitnes opremo, s posebej zasnovanim prostorom za izvedbo skupinskih vadb v manjšem številu (do 8 oseb). Prav tako je primeren za različne oblike visoko intenzivnih treningov s TRX trakovi, vlečnimi sanmi, pliometričnimi box-i, battle rope vrvmi in ostalimi pripomočki. 

​V fitnesu je ob določenih urah prisoten tudi fitnes inštruktor, ki nudi osebni pristop ter strokovno pomoč pri izvedbi vaj. Na vašo željo vam je pripravljen pomagati tako pri izgubi kilogramov ter preoblikovanju telesa, kot tudi pri povečanju mišične mase ter splošne vzdržljivosti. ​

20200311_091120.jpeg

Klemen in Janja

Licencirana osebna trenerja

Klemen Bec in Janja Požun sta ustanovitelja Studia Vitaja. Njuna ideja je, da ponudita prostor, kjer se ženske počutijo udobno in lahko obiskujejo fitnes vadbo pod strokovnim vodstvom inštruktorja, kjer je pod eno streho združeno več različnih skupinskih vadb in plesnih tečajev ter, kjer je zagotovljena dostopna cena in s tem omogočena možnost športne rekreacije čim širši populaciji vseh generacij. 
 

Klemen je licenciran osebni trener, ki se v prostem času še dodatno izobražuje na področju športne rekreacije ter zdravega življenjskega sloga. Že od malih nog je športno aktiven, prvi amaterski fitnes si je doma opremil že pri 19-ih letih in se od takrat redno ukvarja s fitnes vadbo. Z redno športno rekreacijo je odpravil bolečine v hrbtenici, ki so izvirale še iz otroških časov in se dobro zaveda pomena aktivnega življenjskega sloga, ki ga želi čim bolj razširiti tudi v Posavski regiji.
​Kot osebni trener dela predvsem v King's Gym Krško in v Studiu Vitaja. Zaradi velike zasedenosti si je potrebno termin za osebni trening zagotoviti kar nekaj mesecev vnaprej. Za več informacij nam pišite na: info@studio-vitaja.si.

Janja je licencirana  prehranska svetovalka in osebna trenerka.  Od študentskih let dalje se rada ukvarja z različnimi oblikami športne rekreacije (fitnes, aerobika, joga, plesni tečaji, tek, rolanje). 
​Kot osebna trenerka dela predvsem v Studiu Vitaja, občasno pa jo najdete tudi v King's Gym-u Sevnica in Krško.
Zasnovala in vpeljala je svojo skupinsko vadbo Vitaja FIT, ki je zelo dobro sprejeta in jo sedaj pod okriljem Studia Vitaja uspešno vodi naprej Uršula Novak.


V letu 2019 je pridobila tudi licenco za prehransko svetovalko, kjer dosega izjemne rezultate. Več o prehranskem svetovanju in rezultate strank, si lahko ogledate na njeni spletni strani: www.janjapozun.si.

COB28149.jpg

Špela

Licencirana Zumba inštruktorica

Špela je nasmejana študentka, polna energije, ki vas pričaka na recepciji v Studiu Vitaja in na urah Zumbe.

V preteklosti je nekaj let trenirala rokomet. Pozneje je 6 let intenzivno trenirala HIP HOP in s plesno skupino tudi obiskovala različna tekmovanja in festivale v Sloveniji in tujini. Nekaj let je bila tudi vaditeljica hip hop skupine za otroke in mladino v Boštanju in Sevnici.

Vadba v fitnesu ter obiskovanje skupinskih vadb v Studiu Vitaja ji predstavljata velik izziv, v katerem zelo uživa. Ker je želela združiti ples in skupinske vadbe, je opravila licenco Zumba® Basic Steps 1. Njene ure Zumba vadbe lahko obiščete vsak torek in četrtek. Za več informacij pišite na: info@studio-vitaja.si.

 

bottom of page